Filtermogelijkheden:
Plaatsen
Juiste advertesie gevonden of verder zoeken op Webdesignerwebsite

Wilt u een website maken voor uw bedrijf of particuliere doeleinden? Dat is nog niet heel erg gemakkelijk, want hier komen een aantal zaken bij kijken. Het design is vaak erg belangrijk omdat de mensen hier vaak het eerste naar kijken en omdat dit een gedeelte van uw bedrijf / huisstijl uitstraalt. Er zijn een aantal manieren hoe een website gemaakt kan worden. Veel designers werken met het ontwikkelingsprogramma Joomla. Joomla is een programma met heel veel standaard templates en opties. Hier kunt u de website makkelijk uitbreiden met extra knoppen, opties en functies. Ook de programmeertaal waar Joomla mee werkt is gemakkelijk en onder veel webdesigners bekend.

Een Content Management System (CMS) wordt vaak door professionele bedrijven  aangeboden. Dit maakt het mogelijk om via een applicatie makkelijk documenten of bestanden op het internet te kunnen plaatsen. Dit wordt allemaal via een grafische interface mogelijk gemaakt en zo kunt u hier simpel mee werken en heeft u geen kennis nodig van het programmeren. Dit programma staat bekend als heel gebruiksvriendelijk, maar ook heel professioneel en modern.

Websites design, web site ontwerpen

Ook worden er op het internet veel gratis websites aangeboden. Deze gratis sites zien er vaak niet heel professioneel uit en deze kunt u niet geheel aanpassen naar uw eigen wensen. Ook is het vaak lastig om een eigen website uit te kiezen met standaard templates en vormgeving. Maar ook in de URL van deze gratis website wordt de naam van het bedrijf achter deze gratis mogelijkheden nadrukkelijk vermeldt zodat dit wordt opgemerkt, wat ook niet geheel professioneel overkomt.

Verder zult u voor een website op het internet te krijgen een host moeten zoeken die uw website kan hosten. Als u een eigen website naam wilt hebben zullen hier kosten aan verbonden zijn voor het aanschaffen en kopen van de domeinnaam. Bedrijven die webhosting verzorgen zijn makkelijk te vinden op internet, maar de prijzen van deze bedrijven kunnen nogal verschillen. Vaak zit het verschil in de grootte en opslagruimte/capaciteit die u graag wilt reserveren.

Als u een professionele site wilt aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of ander doeleinde, bieden wij u een aantal aanbieders aan die uw site kunnen maken en/of beheren. Deze bedrijven verzorgen het uiterlijk en design van de website, maar zorgen ook voor de teksten in de site. Ook zijn er enkele extra opties te bespreken zoals het Content Management System (CMS). Het ontwerp wordt samen met de klant besproken. Ook de teksten worden samen met de klant samengesteld.

Kies nu een goede optie voor het maken van een website, het digitale visitekaartje van uw bedrijf, waarmee u een veel breder publiek zult trekken en veel nieuwe (potentiële) klanten, waardoor uw omzet en winst weer vergroot!

Nieuwe website?
Website vebeteren?
Vrijblijvende offerte of Informatie aanvragen.
Advertentie
Webdesigner TIP
Michiel Tummers - Webdesign & Development
Marble CMS Systems